Menu

Ingredienser

+

Kiksebund

  • Smør 100.0 g
  • Digestive kiks 200.0 g
  • Kardemomme 3.0 g

Jordbærkompot

Fyld

  • Cream Cheese 600.0 g
  • Rama Piske 30%, laktosefri 1 l 375.0 ml
  • Knorr Texture Gelatine 40.0 g
  • Flormelis 80.0 g
  • Limesaft 100.0 ml

Uanset om en cheesecake er kold, frosset eller klassisk bagt, er denne friske, cremede og til tider kraftige dessert umulig at modstå. Vores no-bake chessecake er her serveret med jordbærkompot. Gang opskriften med tre for at lave den i en GN-bakke.

...

Tilberedning

  1. Kiksebund

    • Stød kardemommen i en morter.
    • Bland kiks, smør og kardemomme i en foodprocessor.
    • Tryk krummene ud i en form med en aftagelig kant, ca. 24 cm i diameter.
    • Bages i 8-10 minutter ved 175 grader. Afkøl.
  2. Jordbærkompot

    • Bland de frosne bær med sukker, lad det stå til sukkeret er smeltet.
    • Kog op sammen med Tapioka opløst i vand. Bland saften med bærene og opbevar køligt.
  3. Fyld

    • Varm 200 ml Rama Piske 30% og opløs Knorr Texture heri (må ikke koge). Tilsæt den resterende Rama Piske og køl af.
    • Pisk osten med florsukker og limejuice, indtil den begynder at tykne og blande sig med piske. Fortsæt med at piske indtil ostecremen begynder at blive tykkere igen. Fordel cremen over bunden.
    • Afkøl i mindst seks timer før servering.
  4. Servering

    • Frigør kagen fra formen.
    • Hæld jordbærkompot over kagen.
    • Serveres med det samme.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu