Menu

Ingredienser

+

Smagen

  • Limeskal, rå 5.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
  • Carte d'Or Creme Brulee/Creme Caramel 1,25 kg 130.0 g
  • Kokosmælk 600.0 ml

Glasring og servering

  • Sukker, rørsukker 50.0 g

Creme Brûlée er oprindelig en klassisk fransk vaniljecremedessert, her en variant smagt til med kokos og lime, der ikke skal bages i ovnen og som derfor er glimrende at lave til mange

...

Tilberedning

  1. Smagen

    • Kog fløde, limeskalog kokosmælken op ved moderat varme.
    • Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
  2. Bruleen

    • Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
    • Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.Udportionér Crème Brûléen i forme.
    • Stil dem herefter på køl.
  3. Glasring og servering

    • Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder.
    • Serveres straks!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu