Menu

Ingredienser

+

Metodik

  • Kikærter, tørrede 100.0 g
  • Sukker 500.0 g

Lav en spændende nougatine på kikærter, der kan bruges som en del af alverdens desserter. Tilsæt evt. piskefløde for at lave det til flødekarameller.

...

Tilberedning

  1. Metodik

    • Kikærterne sættes i blød i vand natten over.
    • Skyl dagen efter kikærterne og kog dem møre i vand.
    • Kikærterne kommes i ovnen og tørres ved 100 grader i 1 time.
    • Hak detørrede kikærtergroft og rist dempå en pande til de er tørre og sprøde.
    • Sukkeret smeltes i en gryde og varmes til det er gyldent. Kikærterne tilsættes og sukkeret varmes igennem yderligere i et par minuter. Pas på at sukkeret ikke brænder.
    • Hæld massen ud på bagepapir og lad det køle.
    • Nougatinen kan nu bruges til is, kager, som drys under en dessert eller noget helt fjerde.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu