Menu

Ingredienser

+

Vaniljecreme

  • Piskefløde 38% 1100.0 ml
  • Sukker 50.0 g
  • Carte d'Or Creme Brulee/Creme Caramel 1,25 kg 65.0 g

Saltkaramel med eddike

Tarte Tatin

  • Æble, rødtSøde 300.0 g
  • Butterdej 100.0 g
  • Saltkaramel

En lækker tarte tatin med Creme Anglaise og saltkaramel.

...

Tilberedning

  1. Vaniljecreme

    • Piskefløden koges op og der tilsættes de øvrige ingredienser under piskning. 
    • Kog igennem i ca 30 sek. Frys til -14 grader.
    • Tip: Kør vaniljecremen igennem en blender, indtil den er luftig, inden den serveres.
  2. Saltkaramel med eddike

    • Varm sukkeret op i en tykbundet gryde, indtil det er mørkebrunt. 
    • Tilsæt fløden, mens du rører med et piskeris. 
    • Tilsæt eddike. Kog let op, og smag til med salt.
  3. Tarte Tatin

    • Skræl 5 æbler, og skær dem hver især ud i otte skiver. 
    • Tilsæt rigeligt med karamel i bunden af panden. Læg æbleskiverne i bunden. Læg butterdejen oven på æblerne, så dejen når op til kanten af panden hele vejen rundt. 
    • Varm tatin-tærten op, indtil æblerne er karamelliserede. 
    • Bages i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu