Menu

Ingredienser

+

Rejesalat

Brød og servering

  • Toastbrød, skriver 10.0 stk.
  • Rapsolie 10.0 g
  • Smør 30.0 g
  • Dild 15.0 g
  • Citron 2.0 stk.
  • 100 g. Rogn

En god opskrift på den klassiske svenske rejesalat, der er perfekt som forret eller hovedret.

...

Tilberedning

  1. Rejesalat

    • Bland rejer med rejelage, Hellmanns Mayonnaise, citronsaft, creme fraiche og rødløg.
    • Tilsæt Knorr Koldrørt jævning og rør grundigt.
    • Vend dilden i og lad blandingen sætte sig i 30 minutter.
  2. Brød og servering

    • Varm olien op i en stegepande ved middel varme og tilsæt smørret. 
    • Når det har brust af lægges brødskiverne i. Vend brødet efter 15 sekunder. Steg til den er færdig og del i to.
    • Fordel rejesalaten på tallerkenerne. Top med rogn og frisk dild. 
    • Pynt med en citronskive og server brød ved siden af.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu