Menu

Ingredienser

+

Dressing

Kartoflerne

  • Kartofler, skrællede 1800.0 g
  • Agurk, syltet 300.0 g

Tysk kartoffelsalat laves som regel af skrællede kartofler i tynde skiver samt en bouillonvinaigrette. Her har vi valgt at lave en cremet dressing med Hellmann’s Extra Thick Mayonnaise og creme fraiche smagt til med bl.a. Knorr Kyllingefond. Vores salat passer til alt, der serveres under festlighederne i oktober såsom grillet kylling, schnitzel eller pølser.

...

Tilberedning

  1. Dressing

    • Rør Hellmann’s Mayonnaise Extra Thick sammen med Creme Fraiche, revet peberrod og Maille Æblecidereddike, og smag til med Knorr Kyllingefond, dild og persille samt friskkværnet peber. Sættes på køl før anvendelse.
  2. Kartoflerne

    • Skær kartoflerne i skiver, og damp dem møre i ovnen. Lad kartoflerne køle af.
    • Læg kartofler, løg og syltede agurker i en skål, og vend dressingen i salaten.
    • Server gerne til stegt kylling, pølser eller schnitzel.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu