Menu

Ingredienser

+

Zucchini Frittas

Dip

  • Yoghurt natural 200.0 g
  • Spidskommen, stødt 1.0 g
  • Salt og peber 10.0 g
  • Mynte, hakket 25.0 g

Zucchini fritta er kendt af mange, men her er en version uden hvedemel. Den er i stedet lavet på kikærtemel - så er der også frittas til dem, der ikke ønsker gluten.

...

Tilberedning

  1. Zucchini Frittas

    • Vask og riv zucchinien på et rivejern.
    • Bland zucchinien med saltet og lad den stå i en sigte i ca 10 min.
    • Kom zucchinien i et rent viskestykke og pres så meget vand ud som muligt.
    • Kom zucchinien i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, bouillon, løgfond og peber, rør det hele sammen.
    • Tilsæt derefter parmesan, kikærtemel, æg og krydderurter og rør det hele sammen.
    • Steges som små pandekager i rigeligt Milda 100% til de er gyldne og sprøde.
  2. Dip

    • Yoghurt, spidskommen, salt, peber og mynte blandes.
    • Frittas serveres med dippen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu