Nordisk mad er ikke blot lækker, trendy og prisvenlig. Den er også klimavenlig med korte transportkæder og har nærdyrket i fokus. At den desuden er nærende og indeholder masser af rodfrugter, kål, vildt, fisk, lokale urter, vilde svampe, frugter og bær, gør ikke sagen værre. Lad os simpelthen få mere nordisk på menuen!
Passionen for nordisk mad er næsten ikke aftaget siden 2004, hvor manifestet for det nye nordiske køkken blev udarbejdet. Siden da er der sket meget, men interessen for genanvendte gamle teknikker og konserveringsmetoder, smage, planter og grøntsager har ikke blot etableret sig, men er blevet en folkebevægelse. I dag er surdejsbrød og lokaldyrket mere eller mindre hverdagskost, og det er ikke længere en lille eksklusiv skare, der lader menuen afspejle sæsonen. Her er et udvalg af skandinaviske opskrifter fra vores arkiv.
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends
Install this webapp on your iPhone Install this webapp on your iPad Install this webapp on your Android phone Install this webapp on your Windows phone
Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon above and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen.