Menu

Ingredienser

+

Kernerne

Det grønne

  • Løg i tern 150.0 g
  • Knoldselleri, i tern 500.0 g

Tilsmagningen

  • Æble, små tern 50.0 g
  • Parmesanost, hel 200.0 g
  • Creme Fraiche 200.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  • Citronsaft, friskpresset 20.0 g

I stedet for ris har vi brugt spelt til at lave en variant af risotto. Hvede- og bygkerner fungerer også godt i denne ret.

...

Tilberedning

  1. Kernerne

    • Kog speltkernerne møre i vandet og Knorr Grønsagsfond ved lav varme.
  2. Det grønne

    • Brun løg og knoldselleri. Hæld over speltkernerne.
  3. Tilsmagningen

    • Tilsæt ost og creme fraiche. Slut af med salt, citronsaft, æble og persille. Hvis speltottoen er for tyk, kan du tilsætte ekstra vand.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu