Vi har her samlet en række opskrifter på dejlige supper, som er virkelig nemme at lave, kræver minimal tid og ingredienser – og smager helt fantastisk! Husk at du altid kan toppe op med forskellige former for garniture og servere brød eller lignende til.
Skovsvampesuppe
1 liter vand
70 g. Knorr Champignonsuppe, pasta
40 g. Knorr Skovsvampesauce, granulat
- Kog vandet op og tilsæt suppepasta og saucegranulat under piskning.
- Kog igennem og smag evt. til med salt og peber.
Tip:
Top evt. suppen med dråber af god olivenolie, hakket persille, croutons eller lignende. Hvis man vil have en mere cremet suppe, så tilsæt blot ½ dl. piskefløde til ovenstående opskrift.
Cremet Porre/blomkålssuppe
1 liter vand
70 g. Knorr Forårsløg-porresuppe, granulat
30 g. Knorr Blomkålssuppe, pasta
- Kog vandet op og tilsæt de øvrige ingredienser under piskning.
- Kog igennem og smag evt. til med salt, peber eller en anelse Knorr Umami.
Tip:
Hvis man vil have en mere cremet suppe, så tilsæt blot ½ dl. piskefløde til ovenstående opskrift. Server gerne med sprøde croutoner eller dampede buketter af blomkål.
Gullaschsuppe
1,5 liter vand
1 pose (1,5 kg) Knorr Østrigsk Gullaschsuppe
Lav hurtigt en mættende gullaschsuppe med masser af smag ved at hælde en pose Knorr Østrigsk Gullaschsuppe i en gryde. Tilsæt 1,5 liter vand. Varm suppen til mindst 75°C og server. Suppen indeholder oksekød, kartofler, tomater, løg og krydderier.
Porre/kartoffelsuppe
2 liter vand
80 g. Knorr kartoffelmos, flager
75 g. Knorr Forårsløg-porresuppe, granulat
25 g. Knorr Blomkålssuppe, pasta
½ dl Piskefløde
- Kog vandet op og tilsæt de øvrige ingredienser under piskning.
- Kog igennem og smag evt. til med salt, peber eller måske en anelse Knorr Umami.
Tip:
Top evt. suppen med dråber af trøffelolie/olivenolie, hakket løvstikke/kørvel, purløg, croutons eller lignende. Tilsæt evt. også 1-2 g Knorr Primerba Timian Krydderpasta til suppen –men pas på timian ikke bliver dominerende.
Mørk vinter løgsuppe med noter af stegt kylling
1 liter vand
30 g. Knorr Kyllingesky, pasta
35 g. Knorr Flydende Koncentreret Løgfond
10-20 g. tørret, snittet løg
- Kog vandet op og tilsæt løgfond og kyllingesky. Kog igennem under piskning.
- Tilsæt det tørrede løg og kog suppen op. Lad den trække 10 min., så det tørrede løg kan afgive aroma til suppen.
Vegansk udgave:
Erstat Knorr Kyllingesky med 30 g. Knorr Brun Basissauce, granulat og følg ellers opskriften.
Tip:
Server gerne suppen med et grillet ostebrød på siden. Smag evt. suppen til med meget lidt Knorr Primerba Hvidløg krydderpasta eller/og Knorr Primerba Bourquet de Provence.