Menu

Uanset om du arbejder i et offentligt køkken, en kantine eller restaurant, så er suppe en nem klassiker. Den kan gøres energitæt og nem at spise for de ældre og syge. Den kan være mættende og billig i en kantine. En god appetitvækker som forret. Eller ideel som natmad til en fest eller større arrangement. Men det er ikke altid i suppen, at man har lyst til at lægge sin tid og energi. Den skal dog stadig smage godt!

Vi har her samlet en række opskrifter på dejlige supper, som er virkelig nemme at lave, kræver minimal tid og ingredienser – og smager helt fantastisk! Husk at du altid kan toppe op med forskellige former for garniture og servere brød eller lignende til.

Skovsvampesuppe

1 liter vand
70 g. Knorr Champignonsuppe, pasta
40 g. Knorr Skovsvampesauce, granulat

  1. Kog vandet op og tilsæt suppepasta og saucegranulat under piskning.
  2. Kog igennem og smag evt. til med salt og peber.

Tip:

Top evt. suppen med dråber af god olivenolie, hakket persille, croutons eller lignende. Hvis man vil have en mere cremet suppe, så tilsæt blot ½ dl. piskefløde til ovenstående opskrift.

Cremet Porre/blomkålssuppe

1 liter vand
70 g. Knorr Forårsløg-porresuppe, granulat
30 g. Knorr Blomkålssuppe, pasta

  1. Kog vandet op og tilsæt de øvrige ingredienser under piskning.
  2. Kog igennem og smag evt. til med salt, peber eller en anelse Knorr Umami.

Tip:

Hvis man vil have en mere cremet suppe, så tilsæt blot ½ dl. piskefløde til ovenstående opskrift. Server gerne med sprøde croutoner eller dampede buketter af blomkål.

Gullaschsuppe

1,5 liter vand
1 pose (1,5 kg) Knorr Østrigsk Gullaschsuppe

Lav hurtigt en mættende gullaschsuppe med masser af smag ved at hælde en pose Knorr Østrigsk Gullaschsuppe i en gryde. Tilsæt 1,5 liter vand. Varm suppen til mindst 75°C og server. Suppen indeholder oksekød, kartofler, tomater, løg og krydderier. 

Porre/kartoffelsuppe

2 liter vand
80 g. Knorr kartoffelmos, flager
75 g. Knorr Forårsløg-porresuppe, granulat
25 g. Knorr Blomkålssuppe, pasta
½ dl Piskefløde

  1. Kog vandet op og tilsæt de øvrige ingredienser under piskning.
  2. Kog igennem og smag evt. til med salt, peber eller måske en anelse Knorr Umami.

Tip:

Top evt. suppen med dråber af trøffelolie/olivenolie, hakket løvstikke/kørvel, purløg, croutons eller lignende. Tilsæt evt. også 1-2 g Knorr Primerba Timian Krydderpasta til suppen –men pas på timian ikke bliver dominerende.

Mørk vinter løgsuppe med noter af stegt kylling

1 liter vand
30 g. Knorr Kyllingesky, pasta
35 g. Knorr Flydende Koncentreret Løgfond
10-20 g. tørret, snittet løg

  1. Kog vandet op og tilsæt løgfond og kyllingesky. Kog igennem under piskning.
  2. Tilsæt det tørrede løg og kog suppen op. Lad den trække 10 min., så det tørrede løg kan afgive aroma til suppen.

Vegansk udgave:

Erstat Knorr Kyllingesky med 30 g. Knorr Brun Basissauce, granulat og følg ellers opskriften. 

Tip:

Server gerne suppen med et grillet ostebrød på siden. Smag evt. suppen til med meget lidt Knorr Primerba Hvidløg krydderpasta eller/og Knorr Primerba Bourquet de Provence.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu