Har du lidt for travlt i køkkenet, eller mangler du faglært personale? Så kan nemme og hurtige opskrifter på klassiske og lækre retter være en løsning på de pressede dage. Vores nordiske kantinekok har været i køkkenet og lavet otte gode opskrifter på maksimalt seks ingredienser – som alle kan laves på under 30 minutter. Alle ideelle til kantinen eller buffet på restaurant, konferencer, catering mm.
Hent folderen nedenfor og find de gode opskrifter og ekstra tips på Italiensk tomatsauce med kyllingebryst, Bratwurst med rodmos, Fiskefad i tomat, Thaisuppe, Pasta-gratin, cremet pastasalat, Pasta Carbonara og selvfølgelig en lille dessert at slutte af med: Panna Cotta med bærcoulis.
Taler dit personale ikke dansk? Så har vi gjort det nemt, og også lavet folderen på engelsk. God fornøjelse – og velbekomme!


1-2-3 Canteen
8 quick and easy-made recipes for the buffet with max 6 ingredients. English version.