Menu

Om Trenden

Vi lever i en sanselig tid, hvor vi stimuleres hele tiden. Gen Z gæster ønsker større, bedre, mere levende og uforglemmelige oplevelser. Fremtidens mad er en form for eskapisme, hvor det handler om at overraske og udfordre gæsternes sanser. Eneste regel er, at der ikke er nogen!

Operatører sigter mod at differentiere deres menuer med unikke smagskombinationer og interaktive madoplevelser. Dette er især udfordrende, når man laver planteretter til et marked, der overvejende foretrækker kød.

Operatører sigter mod at differentiere deres menuer med unikke smagskombinationer og interaktive madoplevelser. Dette er især udfordrende, når man laver planteretter til et marked, der overvejende foretrækker kød.

Joanne Limoanco - Gendran

Kok, Unilever Food Solutions

Flavor shock opskrift

Pulled Cherry Cola BBQ-Burger

Den er 80’er agtig fræk, overraskende og skal bare smages. En genistreg anno 2024. Vi nævner i flæng: cola, kirsebær, NoChicken Chunks og bearnaise-mayonnaise. Kort sagt en moderne burger med vild fusion uden regler.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu