1. Mød vores kokke
Lær om moderne anretning af klassiske desserter som italiensk tiramisu, panna cotta og creme brulée af kokkene Mauritz van Vroenhoven og Evert Vermandel.
2. En ikke så klassisk creme brulée
Creme brulée er en populær fransk dessert. I denne video giver kokken Evert Vermandel creme brulée et indisk tvist med smag af kardemomme, panipuri fyldt med ananas og vaniljekompot og karamelis og fuldender den moderne dessertanretning med sesamkiks og småkagestykker.
3. Klassisk jordbær-panna cotta
Se denne video for at finde ud af, hvordan kokken Mauritz van Vroenhoven pynter en klassisk italiensk panna cotta med hvid chokolade, friske hindbær, jordbærinfusion og marengsstykker og fuldender den moderne dessertanretning med stegte ris vermicelli.
4. Banankage med mango-panna cotta
I denne video tager kokken Evert Vermandel panna cotta til et helt nyt niveau. Se, hvordan han kombinerer mango-panna cotta med lækkert bananbrød, honningkage og vaniljeis i en smagfuld moderne dessertanretning, der omfatter popcorn og karamelsauce.
5. Chokolade hele vejen
Chokolademousse får en moderne makeover i denne video. I denne opskrift kombinerer kokken Mauritz van Vroenhoven jordbær, der er marineret i gin og tonic, med chokoladeis, chokoladecrumble og matcha-pulver og spiselige blomster.
6. Dekonstrueret tiramisu
Italiensk tiramisu er en berømt lagdelt dessert. Se denne video for at få mere at vide om, hvordan kokken Mauritz van Vroenhoven dekonstruerer traditionel italiensk tiramisu med kaffeis, basilikumkage, gelé lavet af espresso-Martini, garneret med kakaokviste.