Introduktion
Det siges, at vi spiser med øjnene, så opgrader dine anretter-evner med Coetzee, kok hos Urbanologi, Johannesburg. Forstå vigtigheden af anretning i den kulinariske verden og dan det perfekte lærred til dine retter. Lær teknikker, værktøjer og trends med tips og eksempler såvel som sæsonbetonede opskrifter.
Overvejelser når du anretter
Kok Coetzee deler de æstetiske påvirkninger på anretningen fra det praktiske og hurtige ved at gentage en anretning til stil, identitet og sæsonbestemte ingredienser.
Søde kartofler
Ved hjælp fra søde kartofler gennemgår Coetzee de komponenter, der medgiver en flot ret. Fra temperatur til tekstur - lær de æstetiske elementer sammen med opskriften på Urbanologi's Sweet Potato plate.
Service
Forstå hvordan formen på dit service og tallerkener har indflydelse på, hvordan du bør anrette mad. Få blandt andet tips til gittersystemet, så du undgår døde områder og får et æstetisk flow.
God vs. dårlig
Ved hjælp af en salat demonstrerer Coetzee to måder at anrette - med to vidt forskellige udfald. Gentag din anretning hurtigt for perfekt resultat og få tips til farver, struktur og lag.
Sød kartoffel (rund tallerken)
Bliv guidet gennem anretningen af sød kartoffel, gedemælk og rooibos mousse ved at bruge en rund tallerken som lærred.
Blomkål (rektangulær tallerken)
Ved at arbejde med en rektangulær ret med fine toner viser Coetzee hvordan du kan anrette en blomkålssalat. Eksperimenter med at visualisere din ret før du anretter på spændende tallerkener.