Menu

04:27

1. Hvid sauce (bechamelsauce)

Hvis du kan lave denne milde, næsten neutralt smagende sauce, har du en base for alt fra en sennepssauce til en ekstravagant cardinal-sauce til hummer.

02:00

2. Mornay-sauce

Kokken Vusi demonstrerer, at du ved blot at tilsætte ost til en bechamelsauce kan lave denne lækre køkkenklassikere. Ideel til bagte retter som lasagne eller moussaka.

04:32

3. Velouté

En anden basissauce, der kan omdannes til Normandy-, svampesauce og mange andre saucer, men også er et fløjlsagtigt tilbehør til kød eller fisk. Du kan lave den med kyllinge-, kalve- eller – som i denne video – fiskebouillon.

04:02

4. Rødvinssauce

Serveres ofte til steak eller grillet kød og er et oplagt valg for mange af dine gæster i restauranten. Lær, hvordan du skaber en fyldig og spændende reduktion.

02:30

5. Karrysauce

Følg kokken Vusis metode til at tilberede denne søde og krydrede sauce. Den er meget elsket af mange til eksempeltvis groft skårne pommes frites, grøntsager og kød.

03:26

6. Tomatsauce

En professionel kok skal have en gennemprøvet opskrift på skarp tomatsauce oppe i ærmet til pastaretter, fisk og skaldyr, kød, fjerkræ og grøntsager. Denne er svær at slå.

01:59

7. Pesto

En ukogt sauce, der normalt bruges til pasta. Lær at lave den med en kombination af basilikum, pinjekerner, olivenolie og hvidløg.

03:05

8. Salsa

Normalt mere et krydderi eller en dip end en sauce. Der er masser af variationer over hele verden. Men hvis du vil have en nem frugt- eller klassisk tomatsalsa – fantastisk til buffeter og salater – kan du se denne video.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu