Menu

03:49

1. Salater og dressinger

I denne video lærer du de vigtigste elementer i forhold til at lave salater. Salatblade er blot en del af retten – det er vigtigt at bruge salatdressinger, der samler smagene, og også at vide, hvordan man anretter en salat. Vores kok forklarer også, hvorfor salater er fantastiske til mersalg og til at indarbejde årstidens råvarer.

01:20

2. Affaldshåndtering

Find ud af, hvad du skal putte i en salat for at reducere spild med rester fra køkkenet. Vores kok deler sine tips til, hvordan du får mest muligt ud af dine ingredienser, fra hvilke ingredienser der kan bruges igen, til hvordan du kan sylte ingredienser, som du kan tilsætte til dine salater.

03:48

3. Rødbedesalat

Vidste du, at du kan bruge overskydende æggehvider til saltbagning af grøntsager? I denne video kan du se, hvordan du laver en rødbedesalat, hvor der ikke går noget til spilde. Vores kok deler også nyttige tips om, hvordan man kan stoppe sammenblanding af farver fra rødbeder, der ødelægger rettens udseende.

02:31

4. Panzanella-salat

I denne video lærer du, hvordan du laver en salat, der er dynamisk og rustik, med en uventet ingrediens: gammelt brød. Vores tips fra kokken giver dig alle de gode råd, du har brug for til at lave de perfekte månestens-croutoner, samt tips til, hvordan du holder dem sprøde. Du lærer også, hvordan du anretter en salat, så den ser mere spændende ud.

02:45

5. Blomkålssalat

Blomkål bliver mere og mere populært som et alternativ til kød og er et godt supplement til salater. I denne video deler kokken sine tips til, hvordan man laver en blomkålssalat, fra hvordan man krydrer og steger blomkål, til hvordan en salat med varme ingredienser anrettes. Du får også tips til, hvordan du gør salater i din menu mere eksklusive ved at tilføje ekstra ting som fisk til retten.

06:21

6. Cæsarsalat på 3 måder

Find ud af, hvordan du kan lave cæsarsalat på tre forskellige måder, så du kan opfylde forskellige priser, tidsrammer og kundebehov. Vores kok taler om, hvad der er i en god cæsarsalat og alternative måder at lave den samme ret på uden at fjerne den centrale smag, som kunderne forventer.

05:52

7. At pakke salater til take-away

Overvejer du at tilbyde salat som take-away? Det er vigtigt at ændre opskrifter til takeaway-format for at sikre, at du stadig leverer en ret af høj kvalitet efter transport. Vores kok fortæller, hvordan man vælger den bedste takeaway-emballage til salat, og hvorfor det normalt er en god idé at opbevare dressinger særskilt.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu