Introduktion
Mød Michelle Theron, Executive Chef på Hazendal Wine Estate. Oplev hendes vision for lokale råvarer, og lær at tilberede to lækre veganske retter - en sød kokosnød & havtorns parfait efterfulgt af græskar og hasselnød-gnocchi.
Parfait,del1
Lær at lave en plantebaseret dej, hvor traditionelle ingredienser erstattes af veganervenlige alternativer, mens du får tips om timing og temperaturer.
Parfait, del 2
Lav en pekannød-pralin, der begynder med en rooibos & citron-te. Modtag vejledning om de perfekte strukturer og temperaturer.
Parfait, del 3
Kombiner havtornspuré og kumbuat-marmelade inden kogning, opvarmning og derefter afkøling og frysning, hvilket skaber kokosnød-parfaiten.
Parfait, del 4
Saml dine komponenter for at skabe en plantebaseret dessert i lag med masser af smag!
Gnocchi, del 1
Leg med kraften fra plantebaseret råvarer med denne gnocchi-ret. Lær at ælte og rulle en perfekt dej, inden du former og begynder din tilberedning.
Gnocchi, del 2
Gør dine gnocchi sprøde og gyldne, før du tilsætter krydderier og sæsonens smage og dermed opnår farverige efterårsresultater.