Menu

01:27

Introduktion

Mød Michelle Theron,  Executive Chef på Hazendal Wine Estate. Oplev hendes vision for lokale råvarer, og lær at tilberede to lækre veganske retter - en sød kokosnød & havtorns parfait efterfulgt af græskar og hasselnød-gnocchi.

03:03

Parfait,del1

Lær at lave en plantebaseret dej, hvor traditionelle ingredienser erstattes af veganervenlige alternativer, mens du får tips om timing og temperaturer.

02:53

Parfait, del 2

Lav en pekannød-pralin, der begynder med en rooibos & citron-te. Modtag vejledning om de perfekte strukturer og temperaturer.

02:47

Parfait, del 3

Kombiner havtornspuré og kumbuat-marmelade inden kogning, opvarmning og derefter afkøling og frysning, hvilket skaber kokosnød-parfaiten.

02:58

Parfait, del 4

Saml dine komponenter for at skabe en plantebaseret dessert i lag med masser af smag!

02:41

Gnocchi, del 1

Leg med kraften fra plantebaseret råvarer med denne gnocchi-ret. Lær at ælte og rulle en perfekt dej, inden du former og begynder din tilberedning.

02:56

Gnocchi, del 2

Gør dine gnocchi sprøde og gyldne, før du tilsætter krydderier og sæsonens smage og dermed opnår farverige efterårsresultater.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu