1. Introduktion til håndtering af affald
I denne video møder du kokken Richard Green, som introducerer nogle af de store påvirkninger og handlinger, der kan foretages for at reducere dem. .
2. Sådan opsættes en affaldsrevision
Et vigtigt kontrolpunkt i et køkken er en affaldsrevision. Lær formålet med opgørelsen og hvordan du udfører en i dit eget køkken.
3. Effektiv indkøb
En måde at reducere affald i et køkken er gennem effektive indkøb. Hør hvorfor dette er vigtigt, og nogle tips til, hvordan du gør det.
4. Lagerstyring og menu-planlægning
Driftsleder Santosh Shetty vil lære dig om fordelene ved at holde dine menuer opdateret med aktuelle tendenser.
5. Håndtering af tilberedningsspild og produktionsplanlægning
Lær tips til, hvordan du får mest muligt ud af dit madspild og reducer de samlede omkostninger ved dit spild fra tilberedningen.
6. Håndtering af tallerkenspild
Hvordan kan du minimere affald, der kommer fra kundernes tallerkener? Se denne video for at lære mere.
7. Håndtering af buffetaffald
En god måde at håndtere buffetaffald på er at lære at estimere korrekt, hvor mange gæster du forventer. Find flere tips i denne video.