Menu

Ingredienser

+

Metodik


En vegetarisk kødsovs, der får sin rige, "kødfulde" smag fra brunet, revet aubergine og svampe. Belugalinser er sorte, og saucen vil derfor være mørk. For en lysere sauce, så vælg f.eks. grønne linser i stedet for sorte linser. Linser har en mild nøddeagtig smag og et højt proteinindhold. Hvis du foretrækker vegetarisk fars i stedet for linser i denne opskrift, skal du blot erstatte linserne med 700 g vegetarisk fars.

...

Tilberedning

  1. Metodik

    • Skyl linserne i vand, og lad dem dryppe af.
    • Riv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg i olie på stegeplade, eller steg i ovn ved 200 grader i 7-10 minutter afhængigt af ovnen.
    • Svits løgene bløde i Milda 100%, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, ristede grøntsager, linser, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon. Smag til med salt og balsamicoeddike.
    • Lad det simre under låg i ca. 25 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise. Krydr med oregano, salt og peber.
    • Server Bolognaisen med friskkogt pasta, parmesan og salat
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu