Menu

Ingredienser

+

Kylling Moabr fra Congo


Moambe eller palmesmør er en vigtig ingrediens i Congonesisk mad. Denne kylling moambe er ikke med palmesmør men med jordnøddesmør og det giver en næsten autentisk smag.

...

Tilberedning

  1. Kylling Moabr fra Congo

    • Bland vand med Knorr Hønsebouillon i en stor gryde. Hak løg og skær citron i skiver.
    • Kom løg, citron, salt og den hele kylling op i gryden med bouillonen, og lad det koge i 20 minutter. Lad herefter kyllingen dryppe af, og bouillonen koge ind.
    • Hak peberfrugt og forårsløg fint. De grønne løgtoppe fra forårsløgene hakkes også, men lægges til side.
    • Skær kyllingen i stykker, og svits den i rapsolie, til skindet bliver gyldent. Tilsæt grøntsagerne sammen med tomatpuré og Knorr Tomatino, og 5 dl af den indkogte bouillon. Rør rundt, og lad retten simre under låg i ca. 30 minutter.
    • Kog risene efter anvisningen på emballagen.
    • De hakkede grønne forårsløgstoppe samt jordnøddesmørret kommes i gryden med kyllingestykkerne, og der røres rundt.
    • Serveres med brune ris.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu