Menu

Ingredienser

+

Til saucen

Opbygningen


En skøn, plantebaseret lasagne fyldt med bid, smag og mæthed. Server med en grøn salat og et godt stykke brød for en fuldendt tallerken.

...

Tilberedning

  1. Til saucen

    • Forvarm ovnen til 170 grader.
    • Skær butternut græskar i firkanter og bland med halvdelen af olivenolien i en stor GN bakke og bag i ca. 30 minutter, eller indtil squashen er gylden og blød. Sæt til side.
    • Pil og skær løget i tern og svits det i den resterende olivenolie i 5 minutter.
    • Skær auberginen i tern i omtrent samme størrelse som græskaret og tilsæt derefter løgene og steg i 5 minutter.
    • Rør hvidløgspuré i, tilsæt derefter vand, Tomatino, oregano og basilikumspasta og lad det simre i 10 minutter. 
    • Tag af varmen og tilsæt derefter spinat og ristet butternut squash. Fold forsigtigt sammen og lad spinaten falde sammen. Lad det køle lidt af
  2. Opbygningen

    • Bring sojamælk, sennep og grøntsagsbouillon i kog, og pisk derefter Lys Roux i for at tykne og tag derefter af varmen.
    • Hæld noget af den hvide sauce i bunden af fadet og fordel derefter en fjerdedel af fyldet over det. Tilføj et lag lasagneplader, derefter endnu en ske hvid sauce. Gentag denne proces, indtil du har tre lag pasta og afslut med den sidste fjerdedel af fyld.
    • Top med et sidste lag hvid sauce og fordel jævnt og drys den revne veganske ost over.
  3. Servering

    • Dæk med folie og bag i 45 minutter, fjern folien halvvejs igennem. Bag til den er gylden.
    • Tag den ud af ovnen og lad den køle lidt af, før den skæres i portioner.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu