Menu

Ingredienser

+

Nobeef slices

Kimchi-dressing

Ristede sesamfrø

Servering

  • Sushi-ris
  • Grønne sojabønner, frosne 300.0 g
  • Avocado, modne 300.0 g
  • radiser i skiver 300.0 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 100.0 g
  • lime, rå 5.0 stk.
  • Koriander, frisk 50.0 g

Vi elsker bowler i alverdens varianter, farver og former. Med en god base af sushiris og marinerede NoBeef slices kan du variere fyldet efter smag, tema eller rester i dit køleskab. Top op med en god kimchi-mayo og du har en fantastisk servering til både frokost og aften.

...

Tilberedning

  1. Nobeef slices

    • Rist Nobeef slices i ovnen i 10 min ved 180 grader. (dette step kan udelades)
    • Bland de flydende ingredienser og vend Nobeef slices deri.
    • Sæt på køl indtil brug.
  2. Kimchi-dressing

    • Bland alle ingredienser.
  3. Ristede sesamfrø

    • Bland de tre ingredienser.
    • Frøene ristes tørre i ovnen ved 165 grader i cirka 20 minutter.
    • Køl af og opbevar i lufttæt beholder.
  4. Servering

    • Kog sushiris efter anvisningen.
    • Skær de øvrige ingredienser i tynde skiver.
    • Anret den afkølede ris i bunden af en skål og læg Nobeef slices, grønt og dressing på toppen. Drys med ristede sesamfrø.
    • Server med en halv lime og frisk koriander på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu