Bekæmp madspild
Find praktiske værktøjer og tips til at bekæmpe madspil her
Danmarks professionelle køkkener spilder ca. 140.000 ton mad om året[1]. Dette spild er unødigt stort. Samtidig viser en ny undersøgelse, foretaget af Gallup for Stop Spild Af Mad, at 2 ud af 3 danskere gerne vil have deres rester med hjem fra restaurantbesøg, hvis tjeneren tilbyder det [2]. Denne efterspørgsel ønsker vi at imødekomme.
Vi har udviklet en madspildsapp til professional brug og en TreatBox som kan bruges til dine gæster, når de ønsker at tage resterne med hjem.
[1] Nordisk Ministerråd, Undgå Madspild – en guide til miljøvenlig og rentabel køkkendrift, august 2012
[2] TNS Gallup for Stop Spild Af Mad, Lyngallup om doggybags, marts 2012
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends
Har du allerede en bruger?
Log ind her