Menu

Om Trenden

De unikke og underholdende restaurantoplevelser er mere populære end nogensinde. Med smukke menuer af crosscuisine mash-ups har de spisende gæster mulighed for at nyde mad sammen i fællesskab og skabe samtaler. Gør dig klar til snackification!

Der er en grund til, at man som udgangspunkt kalder et godt spisested for en “Restauration”. Her bliver kroppen og sindet “Restaureret”:  Vi deler noget fælles, vi udvikler vores sociale kompetencer og vi opdager, at det nødvendigvis ikke kun er maden der smager fantastisk, men også selskabet og tiden vi bruger på det, som gør os rigere!

Der er en grund til, at man som udgangspunkt kalder et godt spisested for en “Restauration”. Her bliver kroppen og sindet “Restaureret”: Vi deler noget fælles, vi udvikler vores sociale kompetencer og vi opdager, at det nødvendigvis ikke kun er maden der smager fantastisk, men også selskabet og tiden vi bruger på det, som gør os rigere!

Frank Jakobsen

Kok, Unilever Food Solutions

The New Sharing

The new sharing opskrift

Spinat Taco med grillet peberfrugt Udover at denne dele-ret er farverig og indbydende får du også en sanselig delret hvor alle smage er i en hapser. De bagte peberfrugters sødme fuldendes med hvidløgog paprika/peberfrugt paste og i kombi med sorte olivens let bitre smag og den cremede buratta.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu