Levering og takeaway
Med gode råd fra førende kokke som Adam Handling vil dette kursus guide dig igennem opstarten af takeaway og levering i dit køkken. Kurset dækker emballage til flydende fødevarer og madbeholdere til levering, intern drift og kasser, der færdigtilberedes hjemme – alt, hvad du skal vide for at gøre dit køkken klar til takeaway og levering.
1. Stabilitet og menu
Hvis du skal tilpasse din mad til takeaway, kræver det en ny tankegang og en ændring af, hvordan du ser på menuudvikling. I denne video fortæller eksperterne Adam Handling og Ben Tish om menuændringer, der bare fungerer til levering. Fra valg af retter til pakning og præsentation af kasser til levering til hjemmene deler de erfaringer, de har lært i forbindelse med et skift til levering.
2. Emballage og bæredygtighed
Der er meget at tænke på med hensyn til emballage: miljøpåvirkning, branding og at holde maden varm. Fem af de bedste kokke taler om billig, genanvendelig emballage og forenkling af elementer til takeaway. Selv vanskelige områder som flydende mad er dækket ind. Du finder også ud af, hvordan du vælger madbeholdere til levering, afhængigt af rettens konsistens.
3. Produktion
Find ud af, hvordan du omorganiserer din interne drift for et skift til takeaway og levering. Vores kokke giver gode råd til, hvordan man starter en madleveringsservice, lige fra at undgå allergener til at skabe en fleksibel produktionslinje. Disse tips tilskynder dine medarbejdere til at arbejde, hvor der er brug for dem, så maden kommer ud til tiden.
4. Sådan skaber du oplevelser til hjemmet
I denne video lærer du, hvordan du kan hjælpe dine kunder med at skabe en restaurantoplevelse derhjemme. Kasser til færdigtilberedning i hjemmet bliver mere og mere populære, men det er vigtigt at sikre, at disse kasser stadig opfylder de høje standarder fra dit eget køkken. Vores kokke fortæller, hvordan man gør, lige fra at designe retter til at præsentere madlavningsvejledninger og emballage.
Relaterede kurser
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends