Menu

Ingredienser

+

Shawarma

Dressing

  • Rama Fraiche 24% 500.0 g
  • Rama Piske 31% 500.0 ml
  • Citronsaft friskpresset 100.0 ml
  • Mynte, hakket 150.0 g

Shawarma-krydderi

  • Spidskommen frø 40.0 g
  • Koriander frø 40.0 g
  • Nelliker hele 4.0 stk.
  • peberkorn hele sorte 6.0 stk.
  • Hvidløgspulver 40.0 g
  • 20 G. Paprika
  • Gurkemeje 5.0 g
  • Cayennepeber 5.0 g
  • Kanel, stødt 5.0 g

Shawarma kan lave med forskellige kødtyper eller af single kødstykker. Kødet marineres, sættes på spyd og grilles vertikalt så man hele tiden skærer ude fra. Her har vi erstatter kødet med NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher, men lad dig ikke snyde, der er masser af juice og smag her.

...

Tilberedning

  1. Shawarma

    • Lav en lille friture eller tag en pande med rigeligt olie og steg NoChicken Chunks gyldent
    • Bland NoChicken, shawarmakrydderi, grøntsagsfond, hvidløg og Umami godt sammen
    • Løgene snittes og sauteres sammen med NoChicken shawarmaen
    • Fyldet nrettes på fladbrødet og der kan garneres med tomat, agurk, løg, salat og mynte-dressing 
  2. Dressing

    Bland alle ingredienserne sammen.
  3. Shawarma-krydderi

    • Rist spidskommen, koriander, nelliker og peberkorn på en tør pande, til duftstofferne frigives. 
    • Stød dem fint i en morter eller en krydderikværn. 
    • Bland med de øvrige krydderier og kom blandingen på glas med tætsluttende låg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu