Menu

Ingredienser

+

Bagt kartoffel med tun

  • Bagekartofler 1.0 kg
  • Tun, i vand, konserves, drænet 500.0 g
  • Forårsløg finthakket 50.0 g
  • HELLMANN'S Professional 50%, 1 x 5 L 300.0 g
  • Sriracha sauce 30.0 g
  • Citronsaft friskpresset 10.0 ml
  • Koriander, frisk 25.0 g
  • 30 g jalapeno, syltede, hakket, syltede (Opskrift ovenfor eller køb færdiglavet)

Syltede jalapeños


Hurtigt, nemt og smagfuldt - men hvor kommer luftigheden i vores friske, krydrede og cremede tunsalat fra? Du gættede rigtigt! Det kommer fra Hellmann's Professional. Dette fyld fungerer også godt i en sandwich.

...

Tilberedning

  1. Bagt kartoffel med tun

    • Skyl kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200 grader i 1 time, eller indtil kødet er mørt.
    • Dræn tunen for overskydende vand/olie og bland den med Hellmann's Professional, jalapeno, koriander, sriracha og forårsløg og smag til med salt og citronsaft. Lad tunblandingen hvile i 1 time.
    • Skær kartoflen op og top den med krydret tun og pynt med koriander og forårsløg.
  2. Syltede jalapeños

    • Bring eddike, salt og sukker i kog og lad det simre, indtil sukkeret er opløst, tilsæt det kolde vand. 
    • Lad det køle ned og dæk jalapenoerne med lage. 
    • Lad jalapenoerne hvile i 24 timer, før de bruges.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu