Menu

Ingredienser

+

Risotto

Svampetopping


En skøn måde at få kombineret en risotto med grønt.. eller i dette tilfælde orange, i form af den super søde, saftige og aromatiske butternut squash. Hvidvin, parmesan, græskar, roast umami, hønsebouillon og svampe – så kan det ikke gå galt!

...

Tilberedning

  1. Risotto

    • Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
    • Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
    • Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt løgfond og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
    • Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
  2. Svampetopping

    • Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i løgfond og citrus vinaigrette – krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu