Menu

Ingredienser

+

Tonkatsu sauce

Grøntsager

Til servering

  • Kyllingebryst, u. skind 1000.0 g
  • Cayennepeber 5.0 g
  • Hvidløgspulver 5.0 g
  • Knorr asiatisk kyllingebouillon, pulver, 6x900g (6x45 l) 10.0 g
  • HELLMANN'S Real Mayonnaise 70%, 1 x 2 L 300.0 g
  • vand 100.0 g
  • Panko til panering 200.0 g
  • Olie til fritering
  • Brioche bolle 10.0 stk.
  • HELLMANN'S Real Mayonnaise 70%, 1 x 2 L 300.0 g

Lav en hurtig og nem japansk kyllingeburger med saftig mørt kyllingebryst og sprød panko, serveret mellem lag af friske grøntsager, Hellmann´s Real, tonkatsu-sauce og ristet briochebolle.

...

Tilberedning

  1. Tonkatsu sauce

    • Bland alle ingredienser i en gryde, bring det i kog, og lad saucen simre, indtil sukkeret er opløst, og lad det køle ned.
  2. Grøntsager

    • Bland grøntsagerne og krydr med salt, peber og Maille hvidvinseddike.
  3. Til servering

    • Del kyllingebrysterne på langs og dæk dem med husholdningsfilm og bank flade med en kødhammer. 
    • Bland hvidløgspulver, cayennepeber og asiatisk kyllingebouillonpulver og krydr kyllingekødet. 
    • Bland Hellmann's Real mayonnaise med vand og rør krydderierne i. Vend kyllingekødet i mayonnaisen og dæk det med panko og dybsteg det gyldent. 
    • Rist burgerbollerne og krydr grøntsagerne med salt, peber og eddike. 
    • For at samle burgeren, smør Hellmann's Real mayonnaise på bunden af burgerbollen, læg kålsalatblanding på og placer derefter den stegte kylling. Top med mayonnaise, tonkatsu sauce og den øverste del af burgerbollen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu