Menu

Ingredienser

+

Chili-pickles

Røget chili-mayo

Burger

  • Oksekød, hakket, 9-12 % 1500.0 g
  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • 10 skiver ost, gerne Pepper Jack
  • Ost, Cheddar, skiveskåret 10.0 stk.
  • Bacon, sprødstegt, skiver 150.0 g
  • Maille Dijon Sennep Original 1kg 50.0 g
  • Løg i skiver 100.0 g

Der er ingen tvivl om, at en god burger er et sikkert kort på menuen. Her sparer vi hverken på smag eller gode råvarer. Vi taler oksekød. Vi taler ost. Vi taler chili pickles, chili mayo, bacon og andet godt. Velbekomme!

...

Tilberedning

  1. Chili-pickles

    • Skær chili og jalapeño i tynde skiver. Vend med eddike og salt. Lad stå i mindst 3 timer.
  2. Røget chili-mayo

    • Bland alle ingredienser.
  3. Burger

    • Grill eller steg burgere og bacon. Vælg oksekød af god kvalitet. Tilsæt osten, så den smelter. 
    • Grill brødet, så det får en flot farve.
    • Smør et tyndt lag sennep på bunden af ​​brødet og tilsæt bacon og løg.
    • Top med burgere, ost, chili pickles og chilimayo 
    • Server med pommes frites og lidt chilimayo ved siden af.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu