Menu

Ingredienser

+

Couscous med stegt banan og forårsløg

  • Rapsolie 90.0 g
  • Løg, finthakket 140.0 g
  • Banan (1 banan vejer ca. 150 gram) 800.0 g
  • Vand 600.0 ml
  • Couscous 460.0 g
  • Gurkemeje 1.0 g
  • Knorr Grønsagsbouillon, lavsalt 5 kg / 625 l 15.0 kg
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 50.0 g

Farofa er et tilbehør til varme retter i Brasilien, og ingen churrasco (brasiliansk grill) er komplet uden det. Her har vi valgt at lave farofa med rasp, fordi det grove tapiokamel kan være svært at finde i Danmark. Der er i sandhed intet måltid som er komplet uden farofa i Brasilien

...

Tilberedning

  1. Couscous med stegt banan og forårsløg

    • Bring vand, Knorr Grønsagsbouillon og gurkemeje i kog.Tilsæt couscous og rør rundt
    • Sluk for for varmen,læg låget på og lad det trække i 5 min.Rør i couscousen med en gaffel.
    • Svits løget let i 50 g rapsolie
    • Skær forårsløget i skiver(ikke toppen)
    • Skræl bananen og skær den i skiver.Svits det i rapsolie, indtil det får farve.
    • Bland løg, banan, forårsløg og couscous og steg videre et par min
      Serveres som tilbehør til stegt kød og fisk
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu