Menu

Ingredienser

+

Torsken

  • Torskefilet 400.0 g
  • salt 10.0 g

Marinaden

  • Hellmann's Real Mayonnaise 10 kg 200.0 g
  • Citronsaft, friskpresset 25.0 g
  • Salt 4.0 g

Finalen

  • vand 280.0 g
  • Blomsterkarse 25.0 g
  • Rugmel fint 500.0 g
  • Syltet grønsager 150.0 g

I det islandske køkken er lam meget almindeligt såvel som fisk, takket være Islands nærhed til havet. Mange traditionelle teknikker stammer fra det gamle køkken, hvor måden at konservere maden på også resulterer i en smag, f.eks. marinering, mælkesyre, tørring og røgning.

...

Tilberedning

  1. Torsken

    • Partér torsken, salt den, og bag den ved 100 grader til en indre temperatur på 40 grader.
  2. Marinaden

    • Rør Hellmann’s Real Mayonnaise med citronsaft og salt.
  3. Finalen

    • Bland salt og mel, tilsæt det kogende vand, og bland sammen i en røremaskine.
    • Rul dejen ud til ca. 5 mm, og prik små huller i den udrullede dej med en gaffel.
    • Forvarm en tør pande, og steg fladbrødene på begge sider, så de får godt med farve, retten garneres med de syltet grønsager og karsen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu