Menu

Ingredienser

+

Fisken

  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1200.0 g
  • Citronsaft friskpresset 100.0 ml
  • Limesaft 100.0 ml
  • Knorr Umami 1 kg 10.0 g

Dressingen

Anretning og servering

  • Persille, bredbladet, hakket 100.0 g
  • Kokosmel 50.0 g
  • Agurk 150.0 g
  • tomat tern 250.0 g
  • Avocado, kød 400.0 g

Gotu Kola er en alment kendt plante fra Sri Lanka og besidder positive medicinske egenskaber. Planten anvendes i denne specielle ret med lime, chili og fisk. Uden for Sri Lanka hvor Gotu Kola kan være svært at købe, er det normalt at anvende persille i stedet. Retten og ingredienserne bliver brugt til at fejre godt helbred på den store ø.

...

Tilberedning

  1. Fisken

    • Skær fisken i mindre flager og mariner den i citrus saft med umami i ca. 12 timer på køl.
  2. Dressingen

    • Bland olivenolie med kyllingefond og limesaft/skal fra de 4 limefrugter.
  3. Anretning og servering

    • Anret fisken på grønne blade med hakket persille, tomat, agurk og avocado og drys med ristet kokos.
    • Server meget gerne med ris eller frisk mango.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu