Ingredienser
Græskar med kålrabi-kartoffelmos og svinebouillon
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2102.2
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
græskar butternut
/g
1300.0 g
0%
Løg
/kg
300.0 g
0%
Gulerødder
/g
400.0 g
0%
Laurbærblade
/kg
4.0 g
0%
Knorr Svinebouillon 1 kg / 40 l
/kg
60.0 g
0%
Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/l
4000.0 ml
0%
Kålrabi-skællet
/g
1200.0 g
0%
Kartofler
/g
800.0 g
0%
Smør
/g
100.0 g
0%
Sødmælk
/l
200.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
græskar butternut 1300.0 g
-
Løg 300.0 g
-
Gulerødder 400.0 g
-
Laurbærblade 4.0 g
-
Vand 4000.0 ml
-
Kålrabi-skællet 1200.0 g
-
Kartofler 800.0 g
-
Smør 100.0 g
-
Sødmælk 200.0 ml