Menu

Ingredienser

+

Gulerodsgratin

  • Kartofler 2400.0 g
  • Gulerødder 700.0 g
  • Løg 600.0 g
  • æg 6.0 stk.
  • Fløde eller flødealternativ 250.0 ml
  • Letmælk 400.0 ml
  • Dildfrø 14.0 g
  • Salt 12.0 g
  • Sukker 12.0 g

Smørsovs

  • Smør 500.0 g

Fennikelsalat


En vegetarisk version af laksegratin. Let syltede gulerødder erstatter laksen, og dildfrø giver den rigtige smag.

...

Tilberedning

  1. Gulerodsgratin

    • Skræl, kog og skær kartoflerne. Skræl og riv gulerødder groft. Skræl løg, skær dem i skiver, og steg dem.
    • Bland æg, fløde, mælk, dildfrø, salt og sukker.
    • Læg kartofler, gulerødder og løg i en form lagvis. Hæld æggemassen i. Bag det i ovnen ved 180 grader i 1 time og 20 minutter.
  2. Smørsovs

    • Smelt smørret forsigtigt og server ved siden af gulerodsgratinen som sovs.
  3. Fennikelsalat

    • Skær fenniklen tyndt. Skær æblet i strimler.
    • Bland fennikel og æble med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu