Menu

Ingredienser

+

Sådan gør du

  • The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg 400 g
  • Æggenudler 400 g
  • Broccoli 500 g
  • Gulerod 250 g
  • Bønnespirer 150 g
  • Rapsolie 60 ml
  • Hvidløg, hakket 30 g
  • Ingefær, frisk 60 g
  • Sukker 2 g
  • Peber, sort
  • Sesamolie 40 ml
  • Soya Japansk 100 g
  • Limefrugter 2 stk.
  • Forårsløg, rå 60 g
  • Sriracha hot sauce
  • sesam ristet 5 g

Wok med sprøde grøntsager og vegansk fars – en enkel nudelret med asiatiske smagssættere såsom ingefær, sesamolie og sojasovs. Æggenudler kan let erstattes med risnudler!

...

Tilberedning

  1. Sådan gør du

    • Del broccolien i buketter, og skær gulerod og forårsløg i strimler.
    • Hak hvidløg og ingefær fint. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække under låg, til de er let møre.
    • Hæl vandet fra, og afkøl. Varm wokken eller stegepladen, til den er rygende varm. Tilsæt olie, brun hvidløg og ingefær hurtigt, tilsæt Vegetarian Butcher NoMince, og brun farsen.
    • Tilsæt resten af olien og grøntsagerne, og steg i endnu et par minutter. Krydr med lidt sukker og salt.
    • Tilsæt 30 ml vand, og dæk til med låg i 1 minut.
    • Tilsæt sesamolie og sojasovs.
    • Vend bønnespirerne og nudlerne deri.
    • Serveres med fint strimlede forårsløg, Sriracha-sauce og limebåde.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu