Menu

Ingredienser

+

Jambalaya


Nybyggerne ville lave paella men kunne ikke få safran og måtte derfor finde på noget som kunne give dem en lille smag af det gamle hjemland. Som tiden gik blev området stærk influeret af franske nybyggere og denne new-world paella fik sin faste plads i sydstaten som en selvstændig ret.

...

Tilberedning

  1. Jambalaya

    • Kom olie i gryden og brun løgene og pølsen godt af.
    • Tilsæt selleri og grøn peber og hvidløg og steg dette af.
    • Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Professional Krydderipuré Paprika, - Røget chili, -Hvidløg, Worchester sauce og brune ris. Rør det godt rundt.
    • Kom vand og Knorr Hønsebouillon i gryden og tilsæt spidskommen, laurbærblade og salt. Lad retten simre under låg og rør i gryden løbende indtil risene er næsten møre.
    • Fyldet tilsættes og lad retten simre færdig til alt er mørt.
    • Serveres gerne med et drys frisk persille på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu