Menu

Ingredienser

+

Kalvefrikasse


Ifølge klassiske kogebøger er frikassé en stuvning med lam, kylling eller kalvekød i hvid sauce. Den danske kalvefrikassé indeholder også grønne ærter, gulerødder og persille. Retten er smagt til med citronsaft.

...

Tilberedning

  1. Kalvefrikasse

    • Kalvekødet skæres i store tern (ca. 3-4cm).
    • Vand og Knorr Oksebouillon koges op og kødet koges mørt i bouillonen.
    • Kødet tages op og bouillonen sigtes for urenheder ned i en gryde.
    • Grøntsagerne skæres i tern,blancheres og koges næsten møre i bouillonen.
    • Grøntsagerne tages op og saucen jævnes med Roux til ønskede konsistens.
    • Bouillonen monteres med madlavningsfløde og smages til med salt og peber.
    • Grønt og kød tilsættes og frikassen varmes igennem.
    • Serveres med hvide kartofler.
    • Garnér gerne retten med frisk hakket persille.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu