Menu

Ingredienser

+

Kikærtekompot

Kylling

  • Olivenolie 1.0 dl
  • Salt, Peber
  • Kyllingelår 10.0 stk.
  • Koriander, friskhakket 50.0 g

En forårsret i smukke farver - som dog kan spises året rundt! Hvis du ønsker en plantebaseret ret, kan du erstatte kyllingelåret med eksempeltvis NoChicken Chunks eller NoMeatballs fra The Vegetarian Butcher.

...

Tilberedning

  1. Kikærtekompot

    • Dræn de kogte kikærter og skyl dem grundigt.
    • Bag cherrytomaterne i ovnen med lidt salt, sukker og olie, sammen med løgene, som er skåret over på langs, fra rod mod top. Lad skrællen sidde på.
    • Skær 2 squash på langs igennem midten og fjern kernerne. Steg squashen hårdt på skærefladen på en tør pande, og lad den riste næsten ”sort”, vend den og rist den kort på skindsiden.
    • Tag Squashen af panden og vend dem med salt peber og olivenolie.
    • I en pande kommes lidt olie og kikærterne ristes let. Tilsæt Knorr krydderipure paprika/peberfrugt og Røget chili samt Knorr Tomatino og derefter de møre bagte cherrytomater.
    • Lad det koge sammen så tomaterne moser ud og giver en grov tomatsovs.
    • Skær squashen i mundrette stykker sammen med de bagte løg, og vend dem i tomatkompotten.
    • Tilsæt majs og smag til med salt og peber. 
    • Anrettes med masser af friske koriander og sprød kylling.
  2. Kylling

    • Udben kyllingeoverlåret, så du får en flot stor ”kyllingebøf”.
    • Varm en pande op til middel varme og kom lidt olie på.
    • Kom kyllingelåret med skindet ned af på panden, og læg straks ”låg” ovenpå kyllingelårene, så de bliver trykket mod pandens bund. (Låget skal være mindre en panden, så den ikke lukker tæt, men ligger på kyllingen, og tynger det ned som en vægt)
    • Lad kyllingen stege ved middel varme, til den er færdig og skindet er helt sprødt og gyldent.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu