Menu

Ingredienser

+

Burgeren

Stegning

  • Rapsolie 50.0 ml
  • Græskarkerner 100.0 g

Anretning

  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • Mangofrugt 500.0 g
  • Salat, blandet., plukket 250.0 g

En vegetarburger inspireret af Madagaskar og lavet af sorte bønner, røde linser og bagte kartofler. En dejlig saftig fars, så der ikke er brug for dressing. Lækker og sund!

...

Tilberedning

  1. Burgeren

    • Blend sorte bønner, røde linser og bagte kartofler i en foodprocessor til en klæbrig, men fast masse. Vend Sakay og Snowflake i.
  2. Bøffen

    • Formes til ti bøffer og lægges i køleskabet i mindst en time.
  3. Stegning

    • Paneres i græskarkerner og steges i olie.
  4. Anretning

    • Fyld burgerbollerne med salat, mango og en bøf.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu