Menu

Ingredienser

+

Sautér

  • Rapsolie 50.0 ml
  • Løg i tern 335.0 g
  • Hvidløg revet 20.0 g
  • Bladselleri (blegselleri) 100.0 g
  • Peber, frisk kværnet 2.0 g
  • Gurkemeje 5.0 g
  • Kanel, stødt 3.0 g
  • Ingefær, frisk 3.0 g

Simre

Servering

  • Koriander, frisk, hakket 16.0 g

Harira er en mættende grønsagssuppe som stammer fra Marokko. Her har vi valgt at lave den klassiske suppe til en lækker gryderet. Retten serveres ofte under ramadanen eftersom den er meget forfriskende og passer perfekt som indledende ret når man igen må spise efter fasten.

...

Tilberedning

  1. Sautér

    • Steg løgene bløde i rapsolie i ca. 5 minutter ved moderat varme indtil løgene bliver brune.
    • Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg, selleri, peber, gurkemeje, kanel og ingefær. Sautér i et minut under konstant omrøring.
  2. Simre

    • Skru ned for varme og tilsæt linser, kikærter, safran, Knorr Tomatino og persille, og lad det simre i 15 minutter og rør rundt med jævne mellemrum.
    • Skræl græskaren, skær denne i grove tern og kom det i en gryde. Tilsæt herefter vand, Knorr Grønsagsfond og laurbærblad. Lad det simre under låg i 25 minutter.
    • Tilsæt risoni og lad det simre, indtil risonien er klar. Krydr med salt og peber.
  3. Servering

    • Serves med friskhakket koriander og en grøn salat.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu