Menu

Ingredienser

+

Pandestegte fiskefrikadeller


Senegal har en stolt og lang fiskeri historie og denne ret er blot en i en række af skønne retter landet kan byde på. I Senegal er disse runde små fiskefrikadeller kendt som boulettes de poisson. Denne ret har både rødder i det franske og senegalesiske køkken og her danner de to harmoni.

...

Tilberedning

  1. Pandestegte fiskefrikadeller

    • Kom vand, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, Knorr Professional Krydderipuré Paprika, salt, peber og halvdelen af æggene i en lille skål. Pisk det godt sammen med et piskeris.
    • Læg brødet i en foodprocessor og blend dette til grov rasp. Tilsæt den resterende halvdel af æggene, fisk, persille, mel og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og blend indtil farsen bliver fast. Form dejen til små runde frikadeller.
    • Varm olien i en stor non-stick stegepande. Vend fiskefrikadellerne i mel og i den resterende æggemasse og steg dem sprøde.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu