Menu

Ingredienser

+

Sådan gør du

  • Parpadelle pasta 250.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
  • Spinat, baby, hele blade, frisk 200.0 g
  • Skalotteløg, hakket 25.0 g
  • Smør 45.0 g
  • Hvidløg, hakket 15.0 g
  • Knorr Umami 1 kg 4.0 g
  • Citron-saft-skal 2.0 stk.
  • Hvidvin 50.0 ml
  • Basilikum 30.0 g
  • Salt og peber 5.0 g

Klassisk og lækkert.

...

Tilberedning

  1. Sådan gør du

    • Glacer skalotter og hvidløg i smør og tilsæt hvidvin – kog op i 1 min.
    • Tilsæt citronsaft, umami og fløde - kog igennem.
    • Tilsæt den kogte båndpaste og den friske spinat og vend det hele sammen med citron cremen.
    • Smag til med salt og peber og garnet retten med masser af frisk basilikum.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu