Menu

Ingredienser

+

Pizzadej

  • Gær 3.0 g
  • vand 660.0 g
  • 1 kg Tipo 00 mel
  • salt 28.0 g
  • Lidt mel til æltning og udrulning

Syltede jalapeno og rødløg

Tomatsovs

Jalapeno-mayo

Til pizzaen


En virkelig lækker, vegetarisk pizza. Den er også god til kødelskeren på grund af dens luksuriøst velsmagende topping: Rig tomatsovs, Nobeef-slices, krydret jalapeno-mayo og syltede rødløg er uovertruffent godt!

...

Tilberedning

  1. Pizzadej

    • Opløs gæren i koldt vand og rør mel i, ælt dejen med dejkrog i ca. 15 minutter for at aktivere gluten. Dæk skålen med et klæde og lad dejen hvile i 15 minutter.
    • Ælt dejen med hænderne i et par minutter, indtil den er ensartet. Kom dejen i en skål og dæk med plastfilm og lad dejen hvile i 12 timer ved ca. 20 grader til næste dag.
    • Del dejen i 8 stykker på ca. 200 gram hver. Opbevar dejen i køleskabet ideelt set i 3 dage (kan bruges efter en dag) eller indtil den skal bruges. Dejen kan holde sig på køl i op til 10 dage.
  2. Syltede jalapeno og rødløg

    • Bring vand, eddike, sukker og salt i kog og lad det køle af. 
    • Del rødløg og jalapeno i to separate krukker og dæk med den kølige eddikelage. 
    • Lad grøntsagerne hvile i mindst 24 timer før brug.
  3. Tomatsovs

    • Rør alle ingredienser sammen og lad saucen hvile i mindst en time før brug. 
    • Denne portion vil give mere pizzasauce end du har brug for til denne opskrift. Saucen kan fryses eller kan opbevares i køleskabet i en uge.
  4. Jalapeno-mayo

    • Tilsæt frisk hakket jalapeno uden frø, syltede jalapeno, syltevæske, salt, ristet hvidløg og 300 g Hellmann's Vegan i en blender. 
    • Blend mayo glat og tilsæt langsomt hvidløgsolie. 
    • Tøm blenderen og rør sammen med den resterende Hellmann's Vegan.
  5. Til pizzaen

    • Forvarm ovnen til 275 grader. 
    • Placer 1,5 spiseskefuld tomatsovs i midten af den udrullede pizzadej - brug semolina mel for at undgå at dejen hænger fast! 
    • Fordel tomatsovsen, tilsæt derefter ca. 100 g mozzarella og spred ca. 60 g Nobeef-slices ud over hele pizzaen. 
    • Bag pizzaerne på en pizzasten i ca. 4 minutter, vend den en halv omgang og bag den i et par minutter mere, indtil den er jævnt bagt. 
    • Tag den ud og lad den køle af i et par minutter, før du tilsætter jalapeno-mayo og ca. 40 g syltede rødløg. 
    • Skær pizzaen med en pizzaskærer og server straks.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu