Menu

Ingredienser

+

BBQ sauce

Burgeren


Hvad siger du til en burger, der leder tankene tilbage til de glade 80’ere, men har smag som en topmoderne genistreg? Ingredienser som cola, kirsebær, NoChicken Chunks og bearnaise-mayonnaise... Nysgerrig? Så tjek opskriften her! 

...

Tilberedning

  1. BBQ sauce

    • Hak løgene fint. 
    • Kom Coca Cola, kirsebær, løg, Knorr-puréer og brun farin i en gryde. Kog blandingen ind, og lad den reducere til det halve.
    • Tilsæt tapioka, og blend blandingen med en stavblender. 
    • Bring atter blandingen i kog, så tapiokastivelsen får blandingen til at tykne. 
    • Tilsæt rødvinseddike og røgaroma, og rør rundt. 
  2. Burgeren

    • Flå dine TVB NoChicken Chunks i stykker ved at køre dem igennem en røremaskine. 
    • Steg dine TVB NoChicken Chunks i olie på en pande, indtil de er gyldenbrune og sprøde. 
    • Glasér dem afslutningsvis med BBQ-saucen. 
    • Skær bollerne i halve, og rist dem. 
    • Smør rigeligt med sauce på begge sider af bollen. 
    •  Anret TVB-stykkerne på bollerne med to skiver cheddar ovenpå. Smelt osten. 
    • Tilsæt rå løg, syltet rødkål og bearnaise-mayonnaise.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu