Menu

Ingredienser

+

Vaflerne

Konfiture


Grøntsagsrester! Hvad med at komme dem i disse salte vafler og servere dem med en sur sød gulerodskonfiture...Top dem af med lidt revet parmesanost, for at gøre det ekstra lækkert. Mængder tilpasses efter indholdet i dit køleskab.

    ...

    Tilberedning

    1. Vaflerne

      • Mel og salt blandes med æg og fløde.
      • Lime, grønsagsfond, løgfond, rapsolie og Knorr Italiana blandes i og røres sammen.
      • Dejen blandes med rodfrugter og grøntsager samt krydderurterne og til sidst kommes bagepulveret i.
      • Vaflerne steges i et vaffeljern til de er gyldne og sprøde.
    2. Konfiture

      • Gulerødderne kommes på panden med Hellmanns Citrus vinaigrette og glaseres .
      • Appelsinen tilsættes og koges lidt ind.
      • Mango chutney tilsættes og koges hurtigt igennem.
      • Smagsættes med citronsaft og vendes med friskhakket kørvel.
      • Vaflerne serveres lune med konfituren.
    Produkter
    Opskrifter
    Opskriftsamling
    Menu