Menu

Ingredienser

+

Laks

Quinoa

Grønt


En velsmagende, nærende og mættende quinoa poke bowl med laks og nordisk grønt.

...

Tilberedning

  1. Laks

    • Bland sukker og havsalt, og gør en stor bageplade klar. 
    • Kom en god mængde af salt- og sukkerblandingen på bunden af ​​bakken og læg laksen ovenpå. 
    • Drys resten af ​​blandingen oven på laksen og lad den trække i 12 timer.(Hvis du ikke har tid nok til dette, skal du først fjerne skindet og brune en del af laksen, skære den i 1 cm tern og blande dette med salt-og-sukker blandingen. Lad dette trække i ca. 30 minutter til en time.) 
    • Efter hærdning vaskes salt- og sukkerblandingen væk med koldt vand og laksen tørres med et håndklæde. Skær laksen i 1 cm tern. 
    • Smag laksen til med finthakkede krydderurter, peber og Maille grovkornet sennep. Stil til side i køleskabet
  2. Quinoa

    • Kog quinoaen, indtil den er blød, og køl den derefter ned ved at vaske med koldt vand.
    • Smag quinoaen til med Hellmanns citrusvinaigrette, Maille Dijon-sennep, salt og peber.
  3. Grønt

    • Vakumer den fintsnittede rødkål med sushikrydderiet. 
    • Rens radiserne ved at trimme spirer og rod af, vask og skær derefter i tynde skiver. 
    • Steg 2 hele majskolber på en pande indtil de er brune, lad dem køle lidt af. 
    • Når de er afkølet, skæres kernerne af kolben. Sørg for, at de stadig hænger sammen i bidder. 
    • Bland Hellmanns mayonnaise og Maille Dijon sennep. 
    • Smag til med salt og peber. 
    • Anret i en skål, og placer hver ingrediens separat, indtil den ligner et farverigt patchwork. Tilsæt mayonnaise og sennep imellem.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu