Menu

Ingredienser

+

Stuvede ærter og gulerødder

  • Vand 1.6 l
  • Madlavningsfløde 8.0 dl
  • Salt
  • Peber, sort
  • Ærter, grønne 500.0 g
  • Gulerod, tern 500.0 g
  • Persille, hakket

Er en god kombination af sauce og grøntsager, der er velegnet til pølser, fårelår, frikadeller, medisterpølse eller som grøntsagsgratin gratineret med revet ost.

...

Tilberedning

  1. Stuvede ærter og gulerødder

    • Knorr Oksebouillon koges op med vand og jævnes med Knorr Roux til den ønskede konsistens.
    • Saucen monteres med madlavningsfløde og smages til med salt og peber.
    • Ærter og gulerødder blancheres i kogende vand med salt.
    • Vandet sigtes fra grøntsagerne og vendes i saucen.
    • Garnér med friskhakket persille.
    • Kan serveres med krebinetter og hvide kartofler.

  2. Tips

    • Tilsæt skinketern til stuvningen og servér denne i tarteletter
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu