Menu

Ingredienser

+

Bøfferne

Stegning og anretning

  • Halloumi 250.0 g
  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • Aubergine, grillet, tynde skiver 250.0 g

En vegetarburger inspireret af det tunesiske køkken og lavet af couscous, selvfølgelig, og aubergine

...

Tilberedning

  1. Bøfferne

    Blend couscous og aubergine i en foodprocessor til en klæbrig, men fast masse.

    Vend Harissa, paprikapuré, hvidløgspuré og Snowflake i.

    Formes til ti bøffer og lægges i køleskabet i mindst en time.

  2. Stegning og anretning

    Steg bøfferne i flydende margarine. Læg halloumi på hver bøf, og gratiner.

    Fyld burgerbollerne med aubergine, peberfrugt og en bøf med ost.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu