Menu

Ingredienser

+

Schnitzelen

Løgsky

Garniture og servering

  • Kartofler 2.0 g
  • Kapers 100.0 g
  • Persille, bredbladet 40.0 g
  • Fritureolie 500.0 ml

Vegetarisk schnitzel med kapers, stegte og kogte kartofler, løgsky og friteret persille - en dejlig klimavenlig variant af den klassiske schnitzel. Passer til enhver Oktoberfest.

...

Tilberedning

  1. Schnitzelen

    • Forvarm ovnen på 230 grader.
    • Kog bygkernerne.
    • Rist kartofler og gulerødder, så de bliver bløde hele vejen igennem, og får god farve.
    • Blend kartofler og gulerødder groft.
    • Steg løg i rapsolie med timian til de er gyldenbrune.
    • Bland kartoffelmiksen med de stegte løg, perlebyg, løgfond, grøntsagsfond og MAIZENA Snowflake og lad stå i et par minutter, så stivelsen kan absorbere væsken.
    • Form schnitzlen, drys majsstivelsen over med en sigte, pensl med æg og afslut med rasp.
    • Steg schnitzlen i rapsolie, indtil den er gyldenbrun på begge sider.
  2. Løgsky

    • Sauter løgene bløde i en gryde med rapsolie.
    • Tilsæt de øvrige ingredienser, og reducer til halv mængde eller indtil skyen er tyknet lidt.
  3. Garniture og servering

    • Damp eller kog kartoflerne, lad dem køle af.
    • Steg dem gyldenbrune i rapsolie.
    • Smag til med havsalt.
    • Varm fritureolien op til 160-180 grader.Læg persillen i, og steg kortvarigt.
    • Drys kapers over den stegte schnitzel.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu